| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | DUNAVARSÁNY | DUNAHARASZTI | VECSÉS | ÚLENGYEL | ÚJHARTYÁN |

 
nyitólap
magunkról
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
NAGYTARCSA

HETI LAKOSSÁGI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGYŰJTÉS

HÉTFŐI napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott hulladékgyűjtő edényt reggel fél 8-ig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Ady Endre utca, Akácfa utca, Arany János utca, Bánki Donát utca, Bocskai köz, Bocskai utca, Dózsa György utca, Fasor utca, Gyöngyvirág utca, Honfoglalás utca, Honvéd utca, Iskola utca, Jedlik Ányos utca, Kossuth Lajos utca, Laktanya utca, Millennium utca, Múzeumkert utca, Petőfi Sándor utca, Puskás Tivadar utca, Rákóczi utca, Rét utca, Rózsa utca, Sport utca, Széchényi István utca, Szőlő utca, Tessedik Sámuel utca, Teller Ede utca, Tompa Mihály utca, Zrínyi utca, Vadvirág utca, Öregszőlő lakópark:  Ezerjó utca, Hárslevelű utca, Hegybíró utca, Hordó utca, Othelló utca, Somló utca, Tokaji utca, Vincellér utca. 

KEDDI napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy  a matricával ellátott hulladékgyűjtő edényt reggel fél 8-ig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Füzes I. lakópark: Cserfa utca, Csontváry utca, Füzesligeti út, Fűzfa utca, Gesztenye sor, Hársfa utca,  Mező utca, Munkácsy Mihály utca, Nyárfa utca, Nyírfa utca, Paál  utca, Somfa utca, Szilfa utca, Tölgyfa utca, Vadrózsa utca. Füzes II. Felsőrét lakóparkok: Bíborka utca, Bodza utca, Boglárka utca,Ibolya utca, Iglic utca, Kökény utca, Nadály utca, Orchidea utca, Zsurló utca. Jókai lakópark: Árpádfejedelem utca, Báthory I. utca, Jókai Mór utca, Mátyás király utca, Szent Imre herceg utca, Szent István utca, Szent László utca, Tsz major, Petőfi lakótelepek: „régi” és „új” lakótelep. Víztorony lakópark: Bartók Bála utca, Erkel Ferenc utca, Liszt Ferenc utca,  Sztehló Gábor utca.


LAKOSSÁGI SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

PAPÍRGYŰJTÉS: Minden hónap első és harmadik szerdáján az összegyűjtött papír kerül elszállításra. Kérjük, hogy a KÉK színű kukában CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT tegyenek a konténerbe. Ilyen az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős kartondobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a konténerbe, hogy minél több elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papír zsebkendőt, WC-papírt, zsíros, szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába.

MŰANYAGOK GYŰJTÉSE. PET palackok, egyéb műanyagok és fémdobozok: Minden hónap második és negyedik szerdáján az összegyűjtött vegyes műanyagok – fémdobozok kerülnek elszállításra. A szelektív zsákokat Önöknek kell beszerezni, ami átlátszó, fehér, kék vagy sárga színű lehet. Kérjük, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT tegyék a zsákokba. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palack LAPÍTVA. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupak, elöblített tejfölös, vajas, margarinos, joghurtos stb. doboz, műanyag zacskó, reklámtáska műanyag fólia, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italoskartonok, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaital, üdítő).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Az ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás!


LAKOSSÁGI ZÖLDHULLADÉK-GYŰJTÉS: Minden hónap utolsó előtti csütörtökön szállítjuk a zöldhulladékokat (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom) bezsákolt állapotban. Kérjük, hogy maximum 60 literes zsákokban helyezzenek ki zöldhulladékokat. Az ágakat, törzseket, egyméteres darabokra összevágva és kötegelve lehet kihelyezni a zsákok mellé.

ÜVEGHULLADÉKOK elhelyezése. A Hangya-udvarban (Rákóczi utca 35.) három darab fehér harang alakú üveggyűjtő került kihelyezésre a lakosság számára. Szelektíven gyűjthetők: befőttes üvegek, ásványvizes üvegek, sörös, boros, röviditalos palackok, kozmetikai termékek üvegcséi.

LOMTALANÍTÁS: 2018. január elsejétől házhoz menő a lomtalanítás. Egy naptári évben egyszer, 2 köbméter lomot szállítunk el egy háztartásból.
Időpontegyeztetés: +36-20-216-32-60LOMTALANÍTÁS: 2018. január elsejétől házhoz menő a lomtalanítás. Egy naptári évben egyszer, 2 köbméter lomot szállítunk el egy háztartásból.
Időpontegyeztetés: +36-20-216-32-60

A KOMMUNÁLIS HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁNAK DÍJAI
0-60 literes edényig: 9 275 Ft + áfa/év (bruttó 11 779 Ft)
120 literes edényig: 18 550 Ft + áfa/év (bruttó 23 558 Ft)
250 literes edényig: 38 825 Ft + áfa/év (bruttó 49 308 Ft)
1100 literes edény: 3710 Ft + áfa/alkalom (bruttó 4712 Ft)

Hulladékgyűjtő zsák: 332 Ft+áfa/darab (422 Ft)


KÖZÜLETI KOMMUNÁLIS HULLADÉKGYŰJTÉS
A heti közületi kommunális hulladékgyűjtés pénteki napon történik. Kérjük ügyfeleinket,hogy a matricával ellátott hulladékgyűjtő-edényt reggel fél 8-ig helyezzék ki az ingatlanjuk, telephelyük elé.

KÖZÜLETI SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS:
PAPÍR: Minden hónap első és harmadik csütörtökén.
MŰANYAG. PET-palackok, egyéb műanyagok és fóliák: Minden hónap második és negyedik csütörtökén.

A KÖZÜLETI KOMMUNÁLIS HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁNAK DÍJAI:
0-60 literes edényig: 10 305 Ft + áfa /év (bruttó 13 087 Ft)
120 literes edényig: 20 611 Ft + áfa /év (bruttó 26 176 Ft)
250 literes edényig: 43 139 Ft + áfa / év (54 786 Ft)
1100 literes edény: 4122 Ft + áfa/ alkalom (bruttó 5235Ft)

Hulladékgyűjtő zsák: 332 Ft+áfa / darab (422 Ft)


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Nagytarcsa, Sport u, 5.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ:
minden hétfőn 08:00-18:00 valamint minden szerdán 08:00-16:00 óráig.
E-mail: nagytarcsa@eth-erd.hu

KAPCSOLATTARTÓK:
Fábián István telepvezető (+36 20/923-32 34)
Ádány Barbara ügyfélszolgálati munkatárs (+36 20/216-32-60)

Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
Díjhátralék-kezelés
A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatója a díjhátralékok kezelésről ITT olvasható.
Ügyfélszolgálat
Értesítjük ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálatunk új helyre költözött. Ezentúl Érden,
a Diósdi út 29-ben
várjuk Önöket változatlan
nyitvatartással és elérhetőségekkel.
Ebédidő: 12–12,30-ig
ROSSZ CÍMZÉS
Egyre növekvő számban kézbesít a Magyar Posta olyan leveleket, melyeken az ÉTH Nonprofit Kft. címét (2030 Érd, Sas u. 2.) tüntették fel, de címzettként az NHKV Zrt. neve szerepel.

Tisztelettel és nyomatékosan felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy ilyen küldeményeket nem nyithatunk fel és nem vehetünk át, mert az a levéltitok megsértésének minősül!

Az ilyen küldeményeket kénytelenek vagyunk a feladónak visszaküldeni!

Kérjük, amennyiben részünkre, az ÉTH Nonprofit Kft-nek kívánnak írni, szíveskedjenek azt cégünknek címezni!

Amennyiben az NHKV Zrt-nek kívánnak levelet küldeni, az NHKV Zrt. postacíme: 1255 Budapest, Pf.: 15. Székhelyének címe: 1011 Budapest, Iskola u. 13. A levelet azonban gyorsabban megkapják a postafiókon keresztül.
ÚJ SZÁMLÁZÁS

Tájékoztatjuk, ügyfeleinket, hogy megváltozik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás rendszere hazánkban. A mellékelt lakossági tájékoztatón (itt olvasható) túl az átalakulással kapcsolatban további tájékoztatást az NHKV Zrt. honlapján (https://nhkv.hu/) találhatnak. Az intézmények (közületek, iskolák, óvodák stb.) számlázására ugyanez az irányadó.

Házhoz menő lomtalanítás

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2014. január 30-i ülésén elfogadta a 23/2005. (VII. 01.) önkormányzati rendeletének módosítását. Ez lehetővé teszi, hogy Érd város területén megkezdjük a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatásunkat.
RÉSZLETEK

<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews