HULLADÉKNAPTÁR

Tisztelt Ingatlanhasználók!

A hulladék elszállítása a szállítási naptárban megjelölt napokon 7:00 és 19:00 óra között történik. Kérjük a hulladékot a gyűjtési napon reggel 7:00 óra előtt szíveskedjen az ingatlan elé a hulladékgyűjtő járművel jól megközelíthető helyre kihelyezni!

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS TÖKÖL TELEPÜLÉSEN

Tököl, Mester u. 1. (Teleház) 

Szerda 14:00-18:00

Péntek 14:00-18:00

VEGYES HULLADÉK GYŰJTÉSE

Háztartási hulladék elszállítása a szállítási naptárban megjelölt napokon reggel 7 órától (a tulajdonos által a gépjárművel megközelíthető közúttól maximum 1 méterre, jól látható helyre, gépjármű és gyalogos forgalmat nem akadályozó módon kihelyezett) érvényes matricával ellátott megfelelő állapotú hulladékgyűjtőből történik! Kérjük a hulladékgyűjtő edénybe annyi hulladékot helyezzenek el, hogy a fedele csukott állapotban legyen, és a rendeletben foglalt súlyhatárt ne lépje át. Amennyiben több hulladékot kívánnak kitenni, lehetőség van ÉTH feliratos „fehér” zsákot vásárolni 422.- Ft bruttó áron, ügyfélszolgálatunkon, hulladékudvarunkban (melynek díja a negyedéves számlán kerül feltüntetésre) vagy viszonteladóinknál (a zsákok ára eltérő lehet).

HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS

A házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás hétfői vagy csütörtöki napra igényelhető.

Ha Ön igénybe kívánja venni, ezt a minden tököli háztartást minden évben egyszer megillető szolgáltatásunkat, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon (0623-522-600) félfogadási időben, e-mailben (ugyfelszolgalat@eth-erd.hu), levélben (2031. Érd, Pf.: 300) és jelezze ezt az igényét.

Munkatársaink tájékoztatást kérnek Öntől, hogy milyen jellegű lomhulladékot (bútor, egyéb, a gyűjtőedény méreteit meghaladó hulladék stb.) és milyen mennyiségben kíván az előírásoknak megfelelően elszállítatni. Egyeztetnek egy Önnek is alkalmas időpontot és rögzítik elérhetőségeit.

A megadott napra a lomhulladékot Ön előkészíti szállításra az ingatlanján belül, a kapuhoz közel. Közterületre nem helyezhet ki lomot!

Munkatársaink a jelzett napon megállnak az ingatlanja előtt és a rakodóink segítenek Önnek a kapun belülről a lomhulladékot a gyűjtőjárműbe rakodni.

A lomhulladékot elszállítjuk és kezeljük a törvényi előírásoknak megfelelően.

 Egy háztartásból egy naptári évben 2 köbméter lomot szállítunk el.

A házhoz menő lomtalanítás során NEM adható át, illetve NEM vesszük át:

- háztartásban keletkező települési vegyes hulladék

- elkülönítetten gyűjtött papír, műanyag, fém és üveg hulladék

- elektromos és elektronikai hulladék

- gumiabroncs hulladék

- veszélyes vagy különleges kezelést igénylő hulladék (festékek, lakkok, olajok)

- ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenységből származó hulladék

- zöld hulladék

- építési és bontási hulladék

- hamu és salak

- gépjárműroncs, vagy termékként tovább nem hasznosítható jármű vagy alkatrészei

Amennyiben ilyen hulladékot kíván átadni, abban az esetben a szolgáltatást az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. alkalmazottai (a szolgáltatásból kizárt hulladékok esetében) meg fogják tagadni! Ezen hulladékokat a lakossági hulladékudvarban adhatják le a honlapunkon is olvasható működési szabályzat szerint.

ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSE

Az ÉTH Nonprofit Kft. a zöldhulladék gyűjtését 2024. március 29-án csütörtökön indítja, és a megadott szállítási naptár szerint fogja elszállítani a lakosságtól a zöldhulladékot. A zöldhulladék gyűjtő járataink csak és kizárólag ÉTH-s feliratú zöldzsákot szednek össze!  Mind a fekete, mind az egyéb feliratú, nem az ÉTH Nonprofit Kft. által kiadott zsák kihelyezése illegális hulladék kihelyezésnek számít! Évente 5 db zsákot az ÉTH Nonprofit Kft. biztosít a lakosság számára, melyet péntekenként a kihelyezett ügyfélszolgálaton van lehetőség átvenni.

Amennyiben több zsákot kívánnak kitenni, lehetőség van ÉTH feliratos „zöld” zsákot vásárolni 345.- Ft bruttó áron, ügyfélfogadási időben ügyfélszolgálatunkon, hulladékudvarunkban (melynek díja a negyedéves számlán kerül feltüntetésre) vagy viszonteladóinknál (a zsákok ára eltérő lehet).

A zsákokban KIZÁRÓLAG fű- és lombhulladékot szállítunk!

A zsákokon felül ingatlanonként továbbra is 3 köteg gallyat 1 m-es darabokban kötegelve elszállítunk. Tilos fatuskót, törzset kihelyezni a kötegek mellé!

ELKÜLÖNÍTETT HULLADÉK GYŰJTÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI RENDJE

Az elkülönítetten gyűjtött műanyag és fém hulladékot bármilyen átlátszó zsákban, a papír hulladékot kötegelve kérjük kihelyezni a hulladéknaptárban szereplő gyűjtési napon reggel 7 óráig.

Az üveg hulladék elhelyezésére a hulladékgyűjtő udvarban (Érd, Sas utca 2.) vagy az hulladékgyűjtő pontokon van lehetőség. Kérjük a gyűjtőponton kizárólag öblösüveget (befőttesüvegek, italos üvegpalackok, bébiételes üveg borosüvegek, pezsgősüvegek, sörösüvegek) helyezzen a hulladékgyűjtő edénybe, egyéb üveget (síküvegeke, villanykörtét, neoncsövet, hőálló tálat, orvosságos és veszélyes anyagokat tartalmazó üveget) ne. Kérjük továbbá, hogy a gyűjtőpontok környezetét egyéb hulladékok elhelyezésével ne szennyezze.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Lakossági díjtételek

Nem természetes személy ingatlanhasználókra vonatkozó díjtételek